Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Veckobrev vecka 41

Veckobrev vecka 41

Hej alla, 

Jaha, så har ännu en vecka passerat. Tiden går så fort när man har kul. Kanske lite för fort bara. 

I dag har era barn fått hem sina kapitelmattetest för påseende och påskrift. Med skickar jag också information om bedömningen, hur den är gjord och vad vi tittar på vi som undervisar i matematik. Era barn har gjort så bra ifrån sig och jag kan inget annat vara än superstolt!

Några av eleverna ville absolut ha poängställning. Men jag har sagt att det inte finns någon utan bedömningen och rättningen är gjord utefter förmågor. För mer information se era barns test. Jag önskar få tillbaka testen nästa vecka. 

Vecka 43 blir det ett till kapiteltest. 

I tisdags var det premiär för Magganloppet. Era barn gjorde en förträfflig insats. Tyvärr räckte den inte riktigt fram för att få erövra den efterlängtade vandringspokalen. Men nästa år, då får de andra eleverna i skolan passa sig! (hi hi).

Arbetsområden börjar lida mot sitt slut för att ersättas med nya. Tema Norden och tema näringslära ska nästa vecka ersättas med tema Medeltiden och tema kroppen. 

Nästa vecka får era barn också hem information om den avslutande uppgiften inom området näringslära. Uppgiften ska vara klar och redovisas vecka 43. 

Med tanke på näring så ska vi i 5B ta oss en tur till Ica på tisdag och lära oss om, och provsmaka på, frukter och grönsaker. Det ska bli spännande! Samling i skolan på morgonen. Lunch äter vi på skolan. 

Läxor till nästa vecka:

Måndag: läsläxa (kapitel finns i Classroom)

Onsdag: engelska glosor

Tisdag vecka 42 - tisdag vecka 43 matteläxa

Nu återstår det bara för mig att önska alla en skön och trevlig helg!

Kram Kram!

/ Lotta 

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 11 oktober 2019
Senast uppdaterad:
fredag 11 oktober 2019