Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Veckobrev vecka 39

Veckobrev vecka 39

Hej alla, 

Hösten gör sig verkligen påmind nu på morgnarna. Det lite isiga luften, alla färger, frostnupna gräsmattor, bilruteskrap.. nu har till och med vantarna åkt på. Jag gillar hösten. Brukar berätta om det. Är helt klart en höst och vintermänniska som älskar den rena, klara luften och kylan bättre än hetta och luft som står stilla och dallrar. 

Veckans om gått skiljer sig inte från förra veckan direkt. Vi arbetar på med samma områden och försöker avsluta dem så vi kan börja med något nytt. 

Nästa vecka, tisdag, är det år 5 som har orienteringsdag. Detta innebär kläder efter väder samt en rejäl matsäck. Det är viktigt att energin räcker hela dagen. Bra att också ha med sig är vattenflaska och klocka. Eleverna vet. Ordinarie idrottslektioner utgår på grund av orienteringsveckan. 

Nästa vecka har också eleverna ett litet mattetest på det kapitel vi arbetat med. Häfte med övningsuppgifter har de fått i veckan. 

Vill också be er om hjälp där hemma. Många av eleverna behöver uppdatera sina iPads. Uppdateringen tar ett par timmar vilket innebär att det inte finns tid för det här i skolan. 

Läxor till nästa vecka är läsläxan som som vanligt till måndag. Till tisdag är det en matteläxa, läxa 2 i läxboken samt engelska glosor till onsdag. 

Tror att det var allt. 

Önskar er alla en skön helg!

/ Lotta 

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 27 september 2019
Senast uppdaterad:
fredag 27 september 2019