Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Information vecka 42

Vi har gjort rönnbärstavlor!

Hej!

Vi har haft en riktigt bra vecka. Eleverna arbetar flitigt och vi hinner lära oss många nya saker varje dag.

Idag har vi gjort en stavningstest i klassen. Det är en test som skolans speciallärare ber oss i årskurs 4 att genomföra. Utifrån den kan vi se vad vi behöver arbeta mer med och vad som fungerar bra när det gäller de olika stavningsreglerna.

Vi har planerat vår kommande Halloweenfest. Vi har skapat fem olika grupper dekortion, musik, äta & dricka, lekar och uppträdande. Grupperna har ansvar för festens innehåll och planering. Det var väldigt roligt att se gruppernas engagemang och samarbete när de planerade. Vi hoppas på en trevlig fest nästa fredag 25/10.

I torsdags gjorde vi vår första mattetest på kapitel 1. När jag har rättat testet kommer det med hem så ni tillsammans kan se hur det gick. Jag vill gärna att någon vuxen skriver en signatur när ni tittat igenom testet och skickar tillbaka det till skolan senast måndag 4/11.

Nästa vecka ska vi avsluta vårt läsprojekt med boken Svarta kängor med gul söm. Vi läser de sista sidorna i skolan och sedan skriver vi en recension om boken. Alla elever ska ta med sig boken till skolan på tisdag 22/10 då det har läst s 59-73 och skrivit sina stödord.

På torsdag 24/10 ska vi fira FN-dagen genom att ha lite fadderverksamhet med de yngre barnen. Fadderträffen blir på förmiddagen så eleverna har ingen idrott denna dag.

Tisdag 22/10 är det dags för terminens Skolsamråd i matsalen kl 18.00. Varmt välkomna!

Läxor:
Läsläxa - Svarta kängor med gul söm s 59-73 + skriva stödord i din loggbok
till tisdag 22/10.
Matteläxa - stencil med problemlösning till onsdag 23/10.
Engelska - glosor till torsdag 24/10.

Trevlig helg!
Stina

 

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 18 oktober 2019
Senast uppdaterad:
fredag 18 oktober 2019