Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Information vecka 39

Vi har jobbat med färglära!

Hej!

Tack för alla trevliga och givande samtal tillsammans med er elever och föräldrar.

Under veckan har vi arbetat mycket med problemlösning i matematik. Vi tränar på att rita och pröva sig fram till svaret.

Det har varit både Elevråd och Matråd under veckan. Klassens representanter har berättat för klassen vad de har pratat om på mötet. Många viktiga punkter och vi i klassen har förstås möjlighet att skicka med synpunkter till nästa möte.

Jag täkte förtydliga lite om läsläxan "Svarta kängor med gul söm" som eleverna fick hem förra veckan. Tanken är att eleverna läser det antal sidor som står i planeringen (se skrivhäftet) varje vecka. Läxan är från tisdag till tisdag. Eleverna lämnar in sitt skrivhäfte med stödord till mig på tisdagar och jag lämnar tillbaka häftet till eleverna på onsdagar då vi också pratar/skriver om det vi har läst. Jag hoppas det blev tydligare nu. Hör gärna av er om något är oklart.

onsdag 2/10 har vi orienteringsdag. Se info från idrottslärarna i ett eget inlägg här på bloggen. Ingen ordinarie idrott på torsdag 3/10. Vi har lektion i klassrummet.

Skoldagboken kommer hem idag. Läs gärna tillsammans och signera eller skriv en kommentar. Boken ska vara tillbaka i skolan igen på måndag.

Läxor: Läsläxa läs s 18-30 + skriva stödord till tisdag 1/10
Engelska - Göra klart chapter 1 + 2 på Bingel +
Uppdrag på Elevspel level 1 + 2 + 3 till torsdag 3/10

Trevlig helg!
Stina

 

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 27 september 2019
Senast uppdaterad:
tisdag 8 oktober 2019