Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Information vecka 36

Skoldagboken!

Hej!

Vi har haft en toppenvecka. Många rutiner börja sätta sig och vi lär känna varandra mer och mer för varje dag. De känns väldigt bra.

Idag får eleverna med sig sin fina Skoldag hem. Läs gärna tillsammans i den och be ditt barn berätta om vad vi har gjort under veckan. Skriv gärna en signatur eller en liten kommetar i rutan avsedd för lärare och förälder.
Skoldagboken kommer hem på fredagar och ska vara tillbaka i skolan på måndag morgon då vi planerar nästa vecka.

Mery, Isabells mamma var snäll och skrev minnesanteckningar på föräldramötet i tisdags. Jag bifogar anteckningarna här:PDF

Jag vill påminna om att eleverna behöver ha en mugg eller vattenflaska i klassrummet. De behöver även ha en hård mapp i väskan att ta hem läxor i så böckerna håller sig fina. De får gärna ta med sig en frukt, smörgås eller liknande mellanmål att äta under förmiddagen. Bra att fylla på med energi så man orkar arbeta ända fram till lunch.

Vill påminna om att Ipaden ska vara uppdaterad, laddad och med till skolan varje dag.

På tisdag 10/9 får eleverna sin första matematikläxa. Läxan är från tisdag till tisdag så man har en vecka på sig att göra den. Läxan är repetition på det vi har arbetat med i skolan.

På tisdag 10/9 ska våra Trivselledare på utbildning hela dagen.

Jag vill göra lite reklam för Maria Dufvas föreläsning 12/9 kl 18.00-20.00 på Berga teater. Rubriken är "Vad gör mitt barn på nätet?". Jag har själv lyssnat på henne och lärde mig väldigt mycket. På skolan hemsida finns mer information om föreläsningen.

Läxa: Matteläxboken, läxa 1 s 2-3 till tisdag 17/9 (kommer hem på tisdag 10/9).

Trevlig helg!
Stina

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 6 september 2019
Senast uppdaterad:
fredag 6 september 2019