Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Information vecka 35

Härligt avslut på Trygghet- och trivselveckan!

Hej!

Vilken trevlig första vecka vi har haft tillsammans. Så roligt att få lära känna klass 4B. Vi har som ni vet fokuserat på trygghet och trivsel hela veckan. Eleverna har kommit med så många kloka tankar och idèer om hur vi ska ha det trivsamt i skolan.
Ideérna har resulterat i ett klasskontrakt som vi är överens om.

Idag avslutade vi veckan med roliga samarbetsövningar tillsammans med skolans Trivselledare. Vi var vid fem olika stationer. Det var en fröjd att se klassens samarbete och engagemang, KUL!

Skolan har nu anställt en ny musiklärare som heter Tomas. Eleverna träffade Tomas i onsdags på musiklektionen då han var här och hälsade på.

På måndag kommer eleverna få med sig ett nytt schema hem. Det beror på att det blivit några små justeringar. Schemat finns även på skolans hemsida.

På måndag kommer eleverna även få med sig ett nytt kontrakt gällande Ipads. Läs igenom kontraktet och skriv under. Skicka tillbaka kontraktet till skolan så snart som möjligt så vi kan börja arbeta med våra Ipads/Lärplattor.

Eftersom barnen har många olika tider att passa under en dag är det viktigt att alla kan klockan, både digital och analog. Är de inte helt säkra så träna gärna tillsammans hemma.

Påminn gärna om att ta med sig en mugg eller vattenflaska till skolan. Viktigt att dricka under dagen, framförallt i denna värme.

Tider för utvecklingssamtalen kommer onsdag 4/9.

Nu vill jag avsluta med att önska er alla varmt välkomna till höstens föräldramöte tisdag 3/9 kl 18.00 i klassrummet.

Trevlig helg!
Stina

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 30 augusti 2019
Senast uppdaterad:
tisdag 8 oktober 2019