Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Information v 37

Vår nya klassbok!

Hej!

Vi har haft en bra vecka tillsammans. Idag fredag fick vi fira lite extra då hela klassen var på plats. Så roligt när alla är friska och krya.

Vi har arbetat mycket med studieteknik den här veckan. Läs gärna i Skoldagboken tillsammans om hur vi har arbetat. Vi fortsätter med det även nästa vecka.

Vi har haft brandövning och det fungerade väldigt bra. Viktigt att veta hur man ska göra och vart man ska gå om det skulle inträffa en brand på skolan.

Vi har haft Elevens val idag. Det var populärt och jag tror alla tyckte det var en rolig stund. Be gärna barnen berätta om vad de gjort.

Idag var hela klassen på biblioteket och lånade en "klassbok" som heter Svarta kängor med gul söm. Vi ska ha ett läsprojekt tillsammans. På måndag kommer boken hem tillsammans med instruktioner om läsprojektet.

Nästa fredag 20/9 ska jag på konferens med skolans ledningsgrupp hela dagen. Klassen kommer ha vikarie den dagen och de har lektioner som vanligt.

Skoldagboken kommer hem på fredagar och ska vara tillbaka i skolan på måndagar. Läs gärna tillsammans och skriv en signatur eller en kommentar.

Läxor: Matteläxa - Läxboken, Läxa 1 s 2-3 till tisdag 17/9
Läsläxa - Svarta kängor med gul söm s 5-17 till tisdag 24/9
Matteläxa - stencil 2 sidor till torsdag 26/9

Trevlig helg!
Stina

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 13 september 2019
Senast uppdaterad:
fredag 13 september 2019