Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Välkomna tillbaka

Hej alla!

Hoppas att ni har haft en bra sommar och att era barn nu är laddade att börja årskurs tre. Det är iallafall jag. Vi börjar den 22 augusti klockan 9:00 i klassrummet med sedvanligt upprop, ni föräldrar är välkomna. Klockan 9:40 är det skolstart utomhus. Skoldagen är slut klockan 13:00, se hela programmet för dagen på nyheter om Margretelundsskolan. Kom ihåg att se till att ni prenumerera på 3Bs blogg, nyheter om Margretelundsskolan och Doppingen (om ert barn går på fritids). Tydligen har det varit en uppdatering på vår hemsida, så ni behöver eventuellt gå in och prenumerera på bloggarna igen, fast ni gjorde det förra terminen. Tänk på att det är där all information kommer. Jag skickar bara mejl om det är några namn eller personliga saker jag vill berätta. Kom ihåg att köket vill att ni skickar in information om specialkost för er som har barn med allergier, se nedan för länk. Ni kan skriva ut den och ge den till mig så lämnar jag den till köket.  

https://eservice.osteraker.se/Gemensam/e-tjansterochblanketter/Forskolaochskola/Bestallningavspecialkost.pdflänk till annan webbplats 

Schemat kommer att finns på hemsidan, men det är preliminärt och det kan bli ändringar. Idrottsdagarna är iallafall onsdagar och torsdagar. Det kommer att vara utomhusidrott med orientering i början av läsåret. Eleverna börja klockan åtta varje dag förutom första torsdagen. Onsdagar är det idrott direkt på morgon.

Första veckans tider är torsdag 9:00-13:00 fredag 8:00-12:30 

Viktiga datum framöver

Skolfoto 28 augusti

Trivseldag utomhus 30 augusti, kläder efter väder. 

Föräldramöte den 3 september klockan 18:00 

Utvecklingssamtal 23 och 25 september. Tider kommer senare.   

Varma hälsningar Carina

Redaktör:
Jenny Johansson

Sakkunnig:
Carina Björkenäs
Publicerad:
måndag 19 augusti 2019
Senast uppdaterad:
måndag 19 augusti 2019