Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 37

Hej!

I måndags var det brandövning på skolan. Vi övade förra veckan hur vi skulle gå tillväga vid eventuell brand. 2A hade superkoll och agerade precis efter riktlinjerna.

I onsdags fick barnen hem sin första läsläxa för terminen. Kom ihåg att sätta en signatur i läsprotokollet när du lyssnat på läsläxan. Skriv gärna en kommentar också om hur det gått, om något ord var extra svårt eller vad som gick extra bra.

Vi har varit ute och "fångat" ord. Vi pratade om substantiv och har lärt oss att man (oftast) kan sätta en, ett eller flera framför ett substantiv. Sedan gick vi ut och letade efter substantiv.

Vi har pratat om hur en säker cykel ska se ut, gjort första sidan i nya engelskaboken och även gjort Skolverkets bedömningsstöd (diagnos) i matematik.

Tider för utvecklingssamtalen skickade jag på mailen förra veckan. Jag har även gett barnen en kopia i pappersformat idag. Samtalen kommer att ske i Lagunen. Dit hittar ni via en dörr inne i matsalen.

2A kommer att simma vid sex tillfällen under terminen. Måndagar och onsdagar vecka 42, 43 och 45. Mer information kommer senare från Anna.

I helgen är det avlusningdagar. Passa på att kamma igenom barnens hår under helgen.

Trevlig helg!

Maria

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 13 september 2019
Senast uppdaterad:
fredag 13 september 2019