Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Information klass 1A

Hej alla elever och föräldrar i klass 1A!

Stort tack till alla föräldrar och mormor som hjälpte till i simhallen. Allting flöt på jättebra och vi hade en trevlig förmiddag. Eleverna övade att flyta med eller utan hjälp och fick öva både armtag och bentag. Ett och annat hopp och dyk blev det också.

Veckans bokstav har varit Ff. Ämnen som svenska, biologi och bild har samverkat genom att skriva faktatexter om frukter.

I matematiken har vi arbetat med problemlösning. Hur ska man ta sig an ett problem? Vi har övat strategier som “rita” och “pröva” för att komma fram till svaret.

Ingen läsläxa i Magiska kulan över lovet, däremot har de som vill lånat hem böcker från biblioteket. Bra att hålla igång läsningen över lovet.

Hoppas alla hinner kurera sig över lovet då det har varit en del feber med snuva vad jag förstår. 9 elever hemma sista dagen. Krya!


Vecka 10 på måndag och onsdag är det dags för simning i Söra simhall igen. Har du som förälder möjlighet att vara med är du varmt välkommen. Vi samlas som vanligt i klassrummet på morgonen och ska vara i simhallen kl. 10. Lunchen kan bli lite senare dessa dagar.


Måndagen efter lovet kommer det att vara vikarie i klassen tillsammans med Simon. Vikarien heter Helena. Fröken behöver en dag att återhämta sig efter Vasaloppet.


Viktiga datum:

Måndag 2/3 Simning

Onsdag 4/3 SimningÖnskar er en trevlig helg och lov

mvh Cecilia och Simon

Redaktör:
Cecilia Olsson

Publicerad:
fredag 21 februari 2020
Senast uppdaterad:
fredag 21 februari 2020