En webbplats från Österåker.se

Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Rektorsbrev november 2018

Rektorsbrev

Rektorsbrev Bergsättraskolan 2018.11.16

Hela Bergsättra tillsammans är årets motto. Det är en väldigt fin känsla att se eleverna tillsammans, att de äldre tar med sig de yngre i aktiviteter och lekar. Onsdagen 14/11 hade vi en tillsammansdag med Barnkonventionen som tema

- Alla är lika mycket värda. Där eleverna deltog i olika aktiviteter i faddergrupper. Även ljusfestivalen var en sådan värmande aktivitet som spred ljus i November mörkret med fina lyktor, vacker sång och kloka ord om vänskap och fred.

I förra rektorsbrevet beskrev jag arbetet som rektor på Bergsättraskolan som ett mycket positivt och engagerande arbete. Det tycker jag fortfarande och är därför ledsen för att rektorstjänsten på Bergsättraskolan tillsätts med en annan rektor, Sara Schildt. Sara.schildt@osteraker.selänk till annan webbplats Sara kommer att börja arbeta på Bergsättraskolan 2/1 2019. Själv kommer jag att återgå till min tjänst som biträdande rektor och pedagog på Bergsättraskolan. Det är tur för mig att jag har så trevliga och fina kollegor och elever här.

Önskar er en trevlig helg

Mia

Maria Farneman

Tf. rektor

Redaktör:
Anna Agge

Publicerad:
fredag 16 november 2018
Senast uppdaterad:
fredag 16 november 2018