Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Söraskolan

Söraskolan är en kommunal skola för elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan ligger centralt i Åkersberga med bra kommunikationer och närhet till naturen.

Vi på Söraskolan har bestämt oss för att bygga en skola som ger varje elev bästa tänkbara resa mot målen. En skola där ingen kommer efter och ingen behöver vänta. En skola som utmanar, engagerar och investerar allt i eleverna. En skola som överträffar förväntningar.

Vi befinner oss just nu i ett spännande skede. Söraskolan har genomgått en omfattande renovering av både skolbyggnad och skolgård. Vår nya miljö ger oss bästa förutsättningar att skapa en flexibel och modern skola anpassad till ny pedagogik. Nu är första etappen av byggarbetet klart och vi har flyttat in i våra nya lokaler.

Vår vision är "Söraskolan - varje elevs bästa resa mot målen". För oss handlar det om att göra det möjligt för varje elev att:

  • nå målen i alla ämnen
  • känna trygghet, trivas och må bra
  • motiveras, utmanas och göras delaktig
  • utveckla bästa kompetenserna för livets resa.

På Söraskolan erbjuder vi läxhjälp från årskurs 4 till årskurs 9. Vi har ett utbildat trygghetsteam och ett prisbelönt skolkök som serverar god och näringsrik lunch.

Redaktör:
Elisabet Jensen

Sakkunnig:
Helena Melin
Senast uppdaterad:
tisdag 20 mars 2018