Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Kontakt med förtroendevalda

Som medborgare har du möjlighet att kontakta dina förtroendevalda i din kommun. Tänk på att din fråga eller ditt ärende blir en allmän handling om den faller under myndighetens eller nämndens verksamhetsområde.

För att det ska vara enkelt för dig som medborgare att kontakta dina förtroendevalda har Österåkers kommun skapat en särskild e-postadress. Den är uppbyggd enligt: fornamn.efternamn@politik.osteraker.se

Allmän handling

När du skriver till dina lokala förtroendevalda är det bra att känna till att din fråga eller ditt ärende blir en allmän handling om den faller under myndighetens eller nämndens verksamhetsområde. Om du vill veta mer om allmänna handlingar, använd dig av länken till höger.

Du kan även kontakta de förtroendevalda på annat sätt. Kontaktuppgifter till Österåkers kommuns förtroendevalda finns här.

Endast uppgifter som de berörda har samtyckt till publiceras, enligt Personuppgiftslagen (PuL).

Sök efter förtroendevalda

I förtroendemannaregistret kan du söka på förtroendevalda, få fram mer information om de förtroendevalda samt se deras kontaktuppgifter. Information om vilka förtroendevalda som sitter i respektive nämnd hittar du i länkarna nedan.

Kommunfullmäktige
Kommunstyrelsen
Byggnadsnämnden
Kultur- och fritidsnämnden
Miljö- och hälsoskyddsnämnden
Produktionsstyrelsen
Socialnämnden
Skolnämnden
Valnämnden
Vård- och omsorgsnämnden
Kommunrevision

Redaktör:
Fredrik Zethraeus

Sakkunnig:
Fredrik Zethraeus
Senast uppdaterad:
onsdag 17 januari 2018