Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Cookies / kakor

Här på Österåker.se använder vi kakor för att samla in besöksstatistik och för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner och typer av information anpassade efter dig.

Vi sparar ingen personlig information via kakor och ingen kan spåra information om dig som besökare.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker sparar på din dator och används på många webbplatser.

Så kallade sessionskakor lagras tillfälligt på din dator under tiden du är inne och surfar på österåker.se. De försvinner när du stänger din webbläsare.

En permanent kaka tas bort efter att kakans utgångsdatum gått ut och du besöker österåker.se igen. Denna typ av kaka används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte webbplatsen.

Stäng av kakor i din webbläsare

Om du inte vill att vi använder kakor kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Kakor vi använder

Vi använder kakor från tredjepartsleverantörer:

  • SiteVision - publiceringsverktyget för webbplatsen
  • SiteImprove - analysverktyg för webbstatistik
  • E-tjänster
  • Lyssnafunktionen ReadSpeaker
  • Leverantören Soleils service för att jämföra kommunala verksamheter
  • YouTube-filmer

Sociala medier och andra webbplatser

Vi länkar ibland till våra kanaler på Facebook, Twitter, LinkedIn och Youtube. Eftersom dessa är externa webbplatser som vi inte kan råda över, kan vi därför inte svara för cookies som används där. Det kan också finnas länkar från oss till andra webbplatser, som vi inte heller kan ansvara för.

Mer information

Post- och telestyrelsen är tillsynsmyndighet på området och ger dig mer information om kakor på sin webbplats. Gå till Post- och telestyrelsens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Redaktör:
Kommunikationsenheten

Senast uppdaterad:
fredag 2 november 2018