Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Anhörigstöd: Föreläsningar och evenemang i mars

I mars har du som vårdar eller stödjer en sjuk eller funktionsnedsatt närstående möjlighet att ta del av evenemang och föreläsningar.

2 mars - Föreläsning på Anhörigcafé

Anhörigcafé är en mötesplats där du som stödjer en sjuk eller funktionsnedsatt närstående kan träffa andra i samma situation. I mars gästas anhörigcaféet av Ulla Assarsson som föreläser om att vara anhörig.

Ulla fortsätter sin berättelse om att vara anhörig till sin Alzheimersjuke make. Hon berättar om hur livet ser ut nu, om sorgen, saknaden, reflektioner och tankar om att inrikta sig på ett annorlunda liv och om att gå vidare i livet.

2 mars klockan 14-16 på Träffpunkt Fyren, Stationsgränd 18, Åkersberga.
Ingen föranmälan eller kostnad.

7 mars - En berättande musikföreställning

När Helena Adléns yngsta son fick diagnosen Asperger och Tourettes syndrom drabbades hon av en utmattning. Helena beskriver om kampen med skolor, utredningar, överklaganden och motstridiga läkare, terapeuter, tjänstemän och byråkrater i denna föreläsning som varvas med egna sånger framförda av Gunnar Bo Skoglund.

7 mars klockan 18.00-19.00 på Edsviksvägen 1A.
Anmäl dig till mikael.nylander@danderyd.se
Kostnadsfritt

16 mars - Invigning av Glädjen

Välkommen på invigning av Träffpunkt Fyrens nya lokal Glädjen. Vi bjuder dig och närstående på kaffe, tårta och musikunderhållning. Varmt välkommen.

16 mars klockan 13.00 på Träffpunkt Fyren, Stationsgränd 18, Åkersberga.
Ingen föranmälan eller kostnad.

30 mars - Föreläsning om Stockholms historia

Du som stödjer en sjuk eller funktionsnedsatt närstående är välkommen på denna föreläsning om Stockholms historia från medeltid fram till idag.

30 mars klockan 13-14 på Träffpunkt Fyren, Stationsgränd 18, Åkersberga
Ingen föranmälan eller kostnad.

Redaktör:
Sofia Nyström

Publicerad:
fredag 17 februari 2017
Senast uppdaterad:
fredag 17 februari 2017