Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vi ska bli bäst på att utreda barns behov

Om du vill kunna göra verklig skillnad för barn och unga kan du vara den vi söker. På socialförvaltningen i Österåkers kommun är ambitionerna högt ställda.

Vi ger stort stöd till vår personal och har inrättat en unik tjänst som arbetar enbart med att utbilda, handleda och stötta våra socialsekreterare i BBIC:s grundläggande principer (Barns behov i centrum).

Helena innehar denna tjänst.

– Vi har barnperspektivet med oss hela vägen. Jag jobbar hundra procent med att se till att vi håller hög kvalitet i våra BBIC-utredningar. Det innebär att jag bland annat stöttar nyanställda från första dagen.

Helena Ekholm har arbetat på socialförvaltningen sedan 2008, först som socialsekreterare och nu som kvalitetsutvecklare.

– Det är en väldigt bra arbetsplats med högt i tak och stor gemenskap. Vi har bland annat flexibel arbetstid och en timmes friskvård i veckan, och det är nära till den fina skärgården.

Vill du ha ett spännande arbete och möjlighet att göra karriär kan Österåkers kommun vara platsen för dig. Just nu söker vi två socialsekreterare och en familjebehandlare.

Du hittar de lediga tjänsterna under "Mer information".

Redaktör:
Sofia Nyström

Publicerad:
måndag 4 maj 2015
Senast uppdaterad:
måndag 18 maj 2015