Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Brand i nybyggnation

Ett gruppboende som var under uppbyggnad har brunnit två gånger, senast på morgonen den åttonde januari. Inga personer kom till skada. Boendet låg vid Hantverkarvägen.

8 januari: Under morgonen den åttonde januari brann den ena gaveln på samma hus en gång till. Brandkåren var snabbt på plats. Inga personer kom till skada. Huset, som var ett gruppboende under uppbyggnad, brann för första gången under natten den första januari.

2 januari: Under natten den första januari brann ett gruppboende som var under uppbyggnad. Boendet låg vid Hantverkarvägen. Inga personer kom till skada och branden spreds inte. Larmet om branden kom in strax efter midnatt och räddningstjänsten var snabbt på plats och lyckades hindra branden från att spridas. Insatsen kunde avslutas vid åttatiden på morgonen. Gruppboendet var inte färdigställt och inga personer kom till skada. Det är oklart vad som orsakade branden och polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning. Kommunens fastighetsbolag Armada står som byggherre för gruppboendet som skulle innehålla sex lägenheter.

Redaktör:
David Wallner

Publicerad:
lördag 3 januari 2015
Senast uppdaterad:
torsdag 8 januari 2015