Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Jobba hos oss

I Österåkers kommun arbetar vi för att ge Österåkersborna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster som vi tillhandahåller. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du vara med på vår resa? Då är du varmt välkommen till Österåker.

Tre mil till Stockholm, 1 100 öar, 93 mil kustlinje och ett lite härligare sätt att leva. Vi i Österåker är stolta över vår storstadsnära skärgårdsmiljö där det natursköna kulturlandskapet alltid finns nära. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med småstadskaraktär. Här utvecklar vi ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka. Österåker kännetecknas av entreprenörsanda och en stark kultur av företagande.

Det är många som väljer att flytta till vår växande skärgårdskommun. Här väntar ungefär 2 000 medarbetare fördelade på flera hundra olika yrkesroller. Alla är lika viktiga för att vi ska kunna ge bästa möjliga service till Österåkersborna. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt för att uppnå kommunens vision om att vara möjligheternas skärgårdskommun. Välkommen att vara med på vår resa!

Nyfiken? Här hittar du lediga jobb just nu

Vi letar ofta efter nya medarbetare i Österåkers kommun. Här finns många olika typer av yrken och karriärmöjligheter. Du kan göra skillnad och kan jobba nära såväl hemmet som människor och natur.

Lediga jobb

Här får du veta mer

Möt några av kommunens medarbetare

Förmåner

Profil för medarbetare och ledare

Kontaktuppgifter till fackliga organisationer

Redaktör:
Åsa Drakenberg

Sakkunnig:
Malin Hansson
Senast uppdaterad:
fredag 14 februari 2020