Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Jobba hos oss

Österåker, tre mil nordost om Stockholm, är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling. Det unika natursköna läget med närhet till såväl storstad som världen genom flygplatsen Arlanda attraherar.

Kommunens drygt 44 000 invånare ökar stadigt. Befolkningen är ung och nyföretagandet hör till det starkaste i landet. Här finns drygt 6 000 registrerade företag och arbetslösheten är mycket låg.

Många nya bostäder byggs i såväl tätort som landsbygd och skärgård. Centralorten Åkersberga utvecklas från förort till modern havsnära stad.

I Österåkers kommun arbetar ungefär 2 000 personer mot högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans och en trygg miljö. Visionen är att år 2020 vara länets mest attraktiva skärgårdskommun – en skärgårdskommun i världsklass.

Österåker samarbetar med andra kommuner i nordostregionen för att möta den ökade tillväxten. Det finns en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen i nordostregionen till år 2040.

Nyfiken? Här hittar du lediga jobb just nu

Vi letar ofta efter nya medarbetare i Österåkers kommun. Här finns många olika typer av yrken och karriärmöjligheter. Du kan göra skillnad och jobba nära såväl hemmet som människor och natur.

Lediga jobb

Här får du veta mer

Möt några av kommunens medarbetare

Förmåner

Profil för medarbetare och ledare

Redaktör:
Åsa Drakenberg

Sakkunnig:
Åsa Westerlund
Senast uppdaterad:
onsdag 9 januari 2019