Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute

Just nu delas årets sista nummer av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

I det här numret kan du läsa om hur kommunen satsar för att nå målet länets bästa skola. Det är ett arbete som omfattar väldigt många olika insatser inom olika områden, inte minst uppföljning och kontinuerliga förbättringar.

Vi har också träffat många eldsjälar som bor, verkar och arbetar i kommunen. I det här numret möter du några av dem – vår klimat- och energirådgivare, en av våra lokala idrottsprofiler, vår arbetsmarknadskoordinator tillsammans med en lokal företagare, rektor och nyanlända invånare samt våra båtbibliotikarier som ger efterlängtad läsglädje i skärgården.

Trevlig läsning!

Mer information om samt en pdf-version av Magasin Österåker hittar du via länkarna till höger.

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Magasin Österåker finns att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning. Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Linda Gelin-Nielsen

Publicerad:
fredag 7 december 2018
Senast uppdaterad:
fredag 14 december 2018