Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Visit Roslagen finalist i årets platsmarknadsförare 2017

Foto: Visit Roslagen

Sveriges främsta platsmarknadsförare ska koras 12-13 september och Visit Roslagen, som ägs av kommunerna Österåker, Norrtälje och Östhammar, är en av fyra finalister. Dessa är valda av företaget Placebranders panel och nu är det upp till allmänheten att rösta fram vinnaren.

Visit Roslagen, Visit Sweden, Skellefteå kommun och Nordic Surfers/Varberg tävlar om att koras till Sveriges bästa platsmarknadsförare, Placebrander of the year 2017. Priset premierar imponerande insatser som i någon form syftar till att stärka en plats varumärke och generera fler invånare, besökare, evenemang, investeringar eller etableringar. Tävlingen är öppen för alla typer av insatser som syftar till att stärka en plats attraktivitet. Insatsen ska ha genomförts under 2015 eller 2016. Bidragen har bedömts främst utefter idé, genomförande, förmåga att sticka ut samt effekter.

Visit Roslagen tävlar med en ny kampanj där tolv reseteam testar sex olika upplevelser i Roslagen i sommar, däribland kajakpaddling, golf, ekogym, mat och Siaröfortets försvarsmuseum.

– Målet med kampanjen är att stärka Roslagen ytterligare som turistmål via digitala medier, engagera besökare att prova upplevelser i Roslagen och självklart att få nya besökare via rekommendationer. Att komma till final i Placebrander of the year är ett tydligt kvitto på att Visit Roslagen ligger i framkant med vågad och målmedveten marknadsföring, säger Gisela Norén, VD på Visit Roslagen.

Visit Roslagen driver Information Österåker

Visit Roslagen driver Information Österåker, en turistbyrå med kommuninformation, i Åkersberga centrum på uppdrag av Österåkers kommun. Mer information finns i länken till höger. Länk till Turist samt till pressmeddelande från Visit Roslagen)

Läs mer och var med och rösta på Placebrander of the year 2017 härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Redaktör:
Catharina Rissel

Publicerad:
onsdag 16 augusti 2017
Senast uppdaterad:
torsdag 9 augusti 2018