Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute

Just nu delas sommarnumret av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

I det här numret besöker vi Stadspark Åkers kanal med dess härliga promenadstråk, utegym och picknickplatser. Här spelas också gratis teater för stora som små i sommar.

Vi träffar regissören Göran Engman, som berättar om sig själv och om uppdraget som regissör för Wiraspelen,som han har tagit sig an för andra året i rad.

Vi besöker också Komvux där vuxna människor får chansen att utbilda sig och nå nya mål i livet, vi får vet mer om projektet Leader och hur det påverkar utvecklingen i vår skärgård, vi kikar närmare på pulshöjande satsningar kring motionsspåren i Hacksta och följer med på vattenprovtagning vid Solbrännan.

Med detta nummer följer broschyren Året i korthet, som sammanfattar Österåkers kommuns viktigaste händelser under 2015 och vad skattepengarna gick till.

Trevlig läsning!

Mer information om samt en pdf-version av Magasin Österåker hittar du via länkarna till höger.

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Magasin Österåker finns att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning. Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Catharina Rissel

Publicerad:
fredag 16 juni 2017
Senast uppdaterad:
måndag 16 oktober 2017