Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute

Just nu delas vårnumret av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

I det här numret besöker vi samtalscirkeln "Hållbar förälder" där föräldrar till barn med adhd, Aspberger eller andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar möts för att prata och stötta varandra. 

Vi hakar på odlingstrenden och får en mängd tips på hur vi kan odla såväl inne som ute samt hur vi komposterar och återvinner mat- och trädgårdsavfall. 

Österåkers kommuns kulturpristagare Bo Zetterlund har länge givit skärgården en röst. Han driver Ljusteröposten och anordnar skrivarcirklar, är engagerad i Ljusterökören och var med och arrangerade öarnas första Luciatåg. I Magasin Österåker berättar han om hur skärgården ger honom kraft.

Vi pratar också med Johan Waern hos Roslagsglas, som blev Årets Entreprenör 2016. Johan berättar vad som givit dem framgång sedan företaget föddes 1994.

Det och mycket mer i Magasin Österåkers vårutgåva. Trevlig läsning!

Mer information om samt en pdf-version av Magasin Österåker hittar du via länkarna till höger.

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Magasin Österåker finns att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning. Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Catharina Rissel

Publicerad:
onsdag 15 mars 2017
Senast uppdaterad:
onsdag 22 mars 2017