Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute

Just nu delas vinternumret av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

I det här numret besöker vi Österåkers bibliotek i Åkersberga som erbjuder en mängd aktiviteter förutom boklån . Vi tipsar om var man kan åka skidor, skridskor och pulka och hur man gör sig av med granen på rätt sätt, när julen är över.

Vi möter Tawfik Pirkizri, som flydde den islamistiska regimen och skapade sig ett nytt liv i Österåker. Vi träffar också hunden Iver som skänker glädje till de boende på Enebackens äldreboende och Agneta Strandäng, som marknadsför Österåker genom sina vackra bilder från kommunen som ofta syns i TV.  

Mer information om samt en pdf-version av Magasin Österåker hittar du via länkarna till höger.

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Magasin Österåker finns att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning. Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Catharina Rissel

Publicerad:
tisdag 6 december 2016
Senast uppdaterad:
tisdag 6 december 2016