Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute

Just nu delas ett nytt nummer av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker. Missa inte att ta del av spännande läsning om din kommun!

I oktobernumret tar vi med våra läsare med på en höstlig turridning till islandshäst vid Lappdal. Vi besöker Fredsborgsskolan som delar med sig av hur de arbetar med moderna lärmiljöer med digital teknik, vi hälsar på hos tatuerarstudion Heavenly Ink i Åkersberga samt träffar Mohammed Naderi som kom till Österåker som ensamkommande flyktingbarn för tre år sedan. Vi möter även deckarprofilen Liselotte Roll som snart ger ut sin tredje roman i Österåkermiljö. Bland mycket annat!

Magasin Österåker finns att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning. Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se.

Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips! redaktionen@osteraker.se

RÄTTELSE:

Under rubriken " Mötesplatser för äldre" på sidan 4 står felaktigt att kommunen har tre stycken träffpunkter för äldre. Rätt information är att kommunen har fyra stycken träffpunkter: Solgården, Solhälla, Fyren samt Görjansgården. Mer information om dem hittar du på www.osteraker.se/traffpunkter.öppnas i nytt fönster

Redaktör:
Catharina Rissel

Publicerad:
torsdag 30 oktober 2014
Senast uppdaterad:
måndag 22 februari 2016