Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Magasin Österåker ute nu

Just nu delas sommarnumret av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker. Missa inte att ta del av spännande läsning om din kommun!

Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Det delas ut till alla hushåll och företag i Österåker. I magasinet får du möta intressanta personer och miljöer, följa med in i kommunens verksamheter och resa såväl framåt som bakåt i tiden

I sommarnumret vill vi inspirera dig att uppleva Österåker under din semester. 
Vi guidar dig genom sommaren större evenemang och utflyktsmål, tipsar om spännande aktiviteter och visar vägen till kommunens nyrenoverade badplatser.
Du läser om Nyföretagarcentrum och den hjälp som finns att få där när du startar eget företag, och så möter vi Lena Brodin, kommunens trygghetssamordnare. Lena är den person som har arbetat längst med brottsförebyggande frågor på kommunal nivå i Sverige. För Magasin Österåker berättar hon om arbetet för ett ännu tryggare och trevligare Österåker.

Kontakta redaktionen

Magasin Österåker finns att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning. Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Åsa Drakenberg

Publicerad:
måndag 16 juni 2014
Senast uppdaterad:
måndag 22 februari 2016