Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

UF-företagare - bli utställare på julmarknaden 16-17 december 2017

Julmarknaden vid Åkersberga Växtförsäljning är lördagen och söndagen den 16 - 17 december 2017. Alla UF elever, som är folkbokförda i Österåker och som driver UF-företag, som har varor och tjänster att sälja till slutkonsument, är inbjudna att ansöka om del av utställarplats.

Julmarknaden har varit ett stående inslag sedan 2006. Det var då Åkersberga Växtförsäljning och Wiraspelen bestämde sig för att förena det bästa av världar i en gedigen julmarknad. Här blandas genuint, traditionellt hantverk med nya hantverksformer. Allt från smide och fårskinn till smycken och betonghantverk. Med bara en vecka kvar till jul hittar du också ett stort utbud av mathantverk samt tillverkning av polkagrisar och praliner.

Österåkers kommun har utställarbord för att ge UF-företagare möjlighet att vara med och lansera och sälja sina varor och tjänster.

UF-företagen ställer ut på Österåkers kommuns utställarbord och beroende på hur många UF-företag som vill delta ges försäljningstider för samtliga UF-företag över de båda dagarna.  

UF-företagen ska finnas på plats under hela den tilldelade dagen mellan kl. 09.00 - 17.00. Vid utebliven närvaro vid hel del del av dag debiteras en avgift om 500 kronor per dag.

Alla varor och tjänster ska vara prismärkta, märkta med UF-företagets namn och/eller logotype. Vi har bord, duk, belysning.

Även de UF-företag som kommer att ge hela eller delar av sin vinst till andra välgörenhetsorganisationer är varmt välkomna att delta.

Deltagandet denna dag är kostnadsfritt för UF-företagen. Observera, inga politiska eller religiösa budskap.

Tid:  lördagen den 16 december 2017 och söndagen den 17 december 2017 klockan 09.00 - 17.00 
Plats: Åkersberga Växtförsäljning

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Sakkunnig:
Kristina Eineborg
Publicerad:
söndag 17 december 2017
Senast uppdaterad:
söndag 17 december 2017