Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Tråsättraskolan

Tråsättraskolan är en grundskola årskurs 4-9 med profil i Engelska och Musik från och med årskurs 7. Totalt har skolan cirka 440 elever.

Vi har gjort en omfattande investering av elevdatorer, där högstadiets elever har var sin Chromebook. På mellanstadiet har Tråsättraskolan satsat på IPad i klassuppsättningar. Vi ser att IKT-satsningen är en förutsättning för ökad lust till lärande och ökad delaktighet i lärprocessen, inte minst för elever i behov av särskilt stöd.

Vi ser också vikten av att vägleda eleverna till källkritiskt tänkandelänk till annan webbplats i ett samhälle som till stor del tillhandahåller kommunikation och information via webb. 

På Tråsättraskolan-EDU använder vi G Suite for Education länk till annan webbplats & Google Classroom som är en kostnadsfri svit av kommunikations- och samarbetsverktyg. Du får obegränsat med lagringsutrymme på ditt konto och dina arbeten blir alltid åtkomliga oavsett när eller varifrån du loggar in. 

Tråsättraskolan En skola där vi tillsammans är stolta över gemensamma och individuella framgångar. En skola där det är lätt att finna omtanke och inspiration hos varandra. En skola där våra olikheter är en tillgång.En skola där kunskaper och erfarenheter bär oss framåt.En skola där vi vill, inte måste.En skola med trygghet i traditioner och glädje i nytänkande där vi rustar oss för framtiden.

Redan elev eller vårdnadshavare på skolan?

Under "mer information" kan du besöka Tråsättraskolans EDU-hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där hittar du klassidor, ämnesinformation och annat matnyttigt för dig som redan går på skolan eller är vårdnadshavare.

Redaktör:
Elisabet Jensen

Sakkunnig:
Annika Weimer
Senast uppdaterad:
tisdag 20 mars 2018