Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Föräldrastödsprogram

Vi erbjuder kurser och gruppträffar för föräldrar som vill utveckla sitt föräldraskap.

Kometprogrammet

95 procent av tidigare deltagare tycker att Komet hjälpt dem. Programmet vänder sig till dig som vill minska konflikter med ditt barn och få praktiska verktyg för att få det att fungera bättre hemma.

Programmet inleds med en individuell informationsträff som tar ungefär 60 minuter. Under denna träff presenterar vi oss samt kursens upplägg och innehåll. Du berättar hur vardagen med ditt barn kan se ut och vad som gjort dig intresserad av Komet.

Det är en fördel om de vuxna som bor med barnet kommer tillsammans på introduktionsträffen.

Vem vänder sig programmet till?

Föräldrar till ett barn mellan 12-18 år.

Anmälan

Skicka ett mejl eller ring familjebehandlare Mats Granath.

Kostnad

120 kr (för kursmaterial)

ABC gruppträffar

Du som har barn i åldrarna 3-12 år är välkommen på ABC:s gruppträffar. Du behöver inte ha något speciellt bekymmer med ditt barn utan bara en önskan att utveckla ditt föräldraskap.

ABC består av fyra gruppträffar med olika teman. Innehållet bygger på forskning om föräldraskap och barns utveckling. Många föräldrar efterfrågar stöd i sitt föräldraskap. Det kan handla om att ställa rimliga krav, att hantera bråk och konflikter med barnet eller att få vardagsrutiner att fungera smidigare.

Gruppträffarna är kostnadsfria.

Gruppträffarna startar den 24 april 2019 klockan 16.30-19.00 i Alceahuset, Hackstavägen 22, Åkersberga. Vi ses vid fyra tillfällen under våren: den 24 april, 6 maj, 20 maj, 3 juni klockan 16.30-19.00 samt vid en uppföljande träff den 26 augusti.

Anmäl ditt intresse per e-post till mats.granath@osteraker.se eller marita.steen@osteraker.se. Först till kvarn gäller!

Redaktör:
Anna Dalin

Sakkunnig:
Pauline Gröholt
Senast uppdaterad:
tisdag 5 mars 2019