Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Ungdomsmottagning

Du som är mellan 12 och 22 år är välkommen till ungdomsmottagningen. Här kan du prata om sexualitet, kroppsfrågor, känslor och tankar. Du kan även få hjälp med graviditetstest, preventivmedel och testa dig för könssjukdomar.

Kontakta oss

Tillsvidare är drop-in tider och tider att boka online inställda på grund av risk för smittspridning av coronaviruset och covid-19.

Ring gärna oss och boka tid eller ha mötet med oss via telefonen. Det går bra att chatta med ungdomsmottagning via ungdomsmottagningen onlinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi har tystnadsplikt och ingen annan kan läsa din journal utan ditt godkännande. Du betalar inget för ditt besök på ungdomsmottagningen.

OBS! Med anledning av coronaviruset

Du som har förkylningssymtom såsom, lindrig förkylning, feber, hosta eller andningssvårigheter vänd dig till 1177. För mer information ring 113 13 folkhälsomyndigheten eller läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppettider

Dag

Telefontid

Drop-in för alla

Drop-in för killar

Måndag

14.00-15.00

INSTÄLLT


Tisdag

13.00-14.00Onsdag

INSTÄLLT pga utbildningTorsdag

13.00-14.00


INSTÄLLT! Ring för att boka tid.

Fredag

13.00-14.00

INSTÄLLTRing eller boka tid online

Har du en bank-id kan du boka tid online. Vill du istället ringa för att boka en tid kan du ringa oss på 08-540 811 99 telefontiderna hittar du ovan.

Boka tid online med bank-idlänk till annan webbplats

Hitta till oss

Du är välkommen till Alceahuset, Hackstavägen 22länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ta hiss B till plan 4 och följ skyltarna!

På finska-suomeksi

Redaktör:
Alexandra Grege

Sakkunnig:
Pia Jonason
Senast uppdaterad:
onsdag 5 augusti 2020