Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Halvterminskurser på musikskola

Visste du att våra musikskolor även erbjuder halvterminskurser? Observera att kurserna startar vecka 43, inte vecka 42. Sista dag för anmälan är 7 oktober.

Halvterminskurserna är ett bra sätt att prova på hur det är att gå på musikskola. Kurserna erbjuds endast under en termin. De startar vecka 43 och omfattar minst åtta kurstillfällen, och alla ordinarie kurser finns som halvterminskurser, se kursutbud på länk nedan.

Musikskolornas halvterminskurser går inte att kombinera med andra kurser inom samma kategori. Kategorierna är ämneskurs, grupp, samt ensemble.Det är separata kurser med egna kurskoder. Sista dag för ansökan är 7 oktober och anmälan är bindande. Musikskolorna ordnar schema, prata med dem innan du ansöker om du inte kan vissa tider.

Så här gör du för att ansöka

Ansökan måste göras på Kundval musik. Den vårdnadshavare som ansöker blir fakturamottagare (går eleven redan en kurs, tänk på att samma vårdnadshavare måste göra ansökan).

1. Gå in på Kundval Musik: https://open24.ist-asp.com/osteraker/musik/Musik/Start
länk till annan webbplats

2. Klicka på ”Ansökan” i övre högra hörnet.

3. Logga in med mobilt bank-id.

4. Fyll i alla efterfrågade uppgifter steg för steg.

5. När du kommit fram till val av kurs, skriver du i sökfältet ”halvtermin” och bockar i vilken skola du vill gå på. Du kan sedan se vilka halvterminskurser du kan välja bland.

6. Välj kurs och klicka på ”Gå vidare.

Musikskolan skickar sedan bekräftelse och tar kontakt för schema om ni inte redan har gjort upp om det.

Redaktör:
Helena Cronberg

Publicerad:
tisdag 2 oktober 2018
Senast uppdaterad:
tisdag 2 oktober 2018