Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Lämna dina synpunkter här!

Den 13 maj till och med den 30 juni 2019 pågår den tidiga dialogen om Täljö–Gottsunda. Under den tidiga dialogen har du möjlighet att dela med dig av dina synpunkter på områdets utveckling.

Läs mer om planprogrammet här.

Lämna dina synpunkter via webbkartan

Klicka på länken för att ge synpunkter om planprogrammet i en webbkarta.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Träffa oss på Täljö station!

Kom och träffa oss och framför dina synpunkter eller ställ frågor:

Torsdag 16 maj klockan 07:30–08:30
Tisdag 21 maj klockan 16:30–17:30

Lämna dina synpunkter via formuläret

Dina kan också lämna dina synpunkter via webbformuläret lite längre ned på den här sidan.

Dina personuppgifter

För att ta hand om dina synpunkter i samband med dialog om planprogram för Täljö-Gottsunda behöver Österåkers kommun behandla eventuella personuppgifter som du anger.

En synpunkt som du lämnar in till kommunen är en allmän handling som kommer att sparas och kan komma att lämnas ut vid begäran av en allmän handling. Dina synpunkter sparas som minst i två år och i vissa fall för all framtid i kommunens arkiv. Den rättsliga grunden för dessa behandlingar är allmänt intresse. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part om vi inte skulle bli skyldiga att göra det enligt lag.

Personuppgiftsansvarig är Kommunstyrelsen i Österåkers kommun, kommun@osteraker.se. Kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring, radering, begränsning av behandlingen eller för att göra invändningar. Du når vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@osteraker.se. Du har möjlighet att lämna klagomål på vår behandling av dina personuppgifter. Det gör du genom att kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Välkommen med dina synpunkter!
Du kan även skicka dina synpunkter med post

E-post: plan.exploatering@osteraker.se

Brev:
Planenheten, Österåkers kommun, 184 86 Åkersberga

Redaktör:
Peter Jonsson

Sakkunnig:
Camilla Bennet
Senast uppdaterad:
tisdag 14 maj 2019