Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Webbkartor

Österåkerkartan

Information över Österåkers kommun. Här hittar du bland annat detaljplaner och intressepunkter som exempelvis skolor och förskolor, kommunägd mark, snöröjning, leder och motionsspår.

Österåkerkartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tätortskartan Stockholms länlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppleva och göra

Friluftskartan Ingmarsölänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, karta över Ingmarsö med information om stigar och andra sevärdheter.

Friluftskartan Ingmarsölänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som kartan ovan men med biotopinformation. Kartan är prestandakrävande. För snabbare karta använd kartlänken ovan.

Fornminnenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster – karta med fornminnen som innehåller länkar till Riksantikvarieämbetets Fornsök där du kan få information om fornminnen i Österåker.

Karta till Konst i Österåkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - I Österåker finns en intressant samling offentlig utomhuskonst. Med hjälp av karta och text ges en möjlighet för alla att upptäcka olika konstnärliga uttryck runt Åkersberga. Vill du läsa mer så hämta foldern ’Upptäck konsten i Österåker’ på Information Österåker, Österåkers bibliotek eller Alceahuset.

Boende och miljö

Detaljplanerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Karta som visar samtliga gällande detaljplaner i Österåker med länkar till detaljplanebestämmelser och plankartor.

Stompunktskartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Latrintömningsstationerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Karta med stationer för tömning av latrintankar

Snedbilderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Redaktör:
Carina Eklund

Senast uppdaterad:
onsdag 11 juli 2018