Aktuellt

Mer om våra bloggar

Inläsningstjänst finns som hjöälpmedel för alla lärare och elever i Österåkers kommun. Den 28/11 finns de på pedagogcentrum för att svara på frågor och hjälpa till att nyttja hjälpmedlet ännu bättre.

Två webbutbildningar igång

Utbildningen tillgänglig lärmiljö ger en grundläggande kunskap om en skola för alla barn och elever. Utbildningen Kemikaliesmart förskola ger oss en skjuts i att bli av med farliga kemikalier i våra förskolor.

Mer om våra bloggar

Jord till bord 2018

Nu är det dags att ansöka om medel för att driva ett hållbarhetsprojekt under nästa läsår. Projektet löper över läsåret 18/19.

Kursprogram HT 2017

Varje termin presenterar Pedagogcentrum ett nytt kursprogram. Nu kan du som pedagog anmäla dig till höstens utbud. Många favoriter i repris men också föreläsningar och nätverksträffar som utmanar med nyheter.

Matematik är ett prioriterat utvecklingsområde i Österåkers kommun. Kommunen har därför ett systematiskt och långsiktigt arbete för att stärka matematikundervisningen.

Labbverkstan

I augusti öppnade Pedagogcentrum Labbverkstan. Där kan du och dina elever lära er mer om programmering och få grunden i hur man kan styra enheter genom enkel kodning. Läs mer

Service

Kontakt och öppettider

Alceahuset, Hackstavägen 22 Åkersberga
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-16

Österåkers kommun
184 86 Åkersberga

08-540 810 00
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-16