Aktuellt

Mer om våra bloggar

Stora satsningar görs och ett fantastiskt utvecklingsarbete pågår ute på enheterna. På skolmässan kan medborgarna i vår kommun träffa utförare av förskola och skola. Samt ställa frågor direkt till rätt personer.

Två webbutbildningar igång

Utbildningen tillgänglig lärmiljö ger en grundläggande kunskap om en skola för alla barn och elever. Utbildningen Kemikaliesmart förskola ger oss en skjuts i att bli av med farliga kemikalier i våra förskolor.

Kursprogram HT 2017

Varje termin presenterar Pedagogcentrum ett nytt kursprogram. Nu kan du som pedagog anmäla dig till höstens utbud. Många favoriter i repris men också föreläsningar och nätverksträffar som utmanar med nyheter.

Mer om våra bloggar

Kick off 2017

Tack för er medverkan vid kick offen på Runö. Tillgänglig lärmiljö för alla. Ni kan hitta Keynote från Runö på denna sida.

Matematik är ett prioriterat utvecklingsområde i Österåkers kommun. Kommunen har därför ett systematiskt och långsiktigt arbete för att stärka matematikundervisningen.

Labbverkstan

I augusti öppnar Pedagogcentrum Labbverkstan. Där kommer du och dina elever kunna lära er mer om programmering och få grunden i hur man kan styra enheter genom enkel kodning. Läs mer

Service

Kontakt och öppettider

Alceahuset, Hackstavägen 22 Åkersberga
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-16

Österåkers kommun
184 86 Åkersberga

08-540 810 00
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-16